Snel Zoeken
Zoek op:
Veilig betalen met
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste Acme nieuws!
Acme Affiliate Programma
Acme Online Megastore heeft een affiliate programma!
Wij bieden u een eenvoudige manier om extra inkomsten te genereren met uw website. Het enige wat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw website en die van ons. U ontvangt van ons alle technische ondersteuning die u nodig heeft. Vervolgens registreren wij geheel geautomatiseerd de verkochte artikelen via uw site. De verkoopgegevens kunt u volgen met actuele rapportages. U kunt dus altijd zien hoeveel u al verkocht en verdiend heeft!

Acme Online Megastore heeft een uitgebreid aanbod van character-based merchandise. Onze unieke producten zijn o.a. gerelateerd aan films, cartoons, games, muziek, gadgets en sport. Wij bieden onze klanten een uitgebreide keuze van spraakmakende producten. Ons assortiment bevat enkele duizenden producten en wordt dagelijks aangevuld met het aanbod van toonaangevende merchandisefabrikanten verspreid over de hele wereld.

Door de landelijke bekendheid van onze filialen, het actieve marketing en reclamebeleid, sponsoring van evenementen, het beschikbaar stellen van prijzenpakketten en de mogelijkheid om in de internetbestellingen af te halen in een van de filialen zorgen ervoor dat een steeds groter wordende klantenkring de Acme online Megastore weet te vinden. De producten in de voor Google geoptimaliseerde internetwinkel variëren in de prijsklassen van enkele tientallen euro's tot enkele duizenden euro's. Bestellingen komen uit binnen en buitenland, wij versturen wereldwijd! Voor u betekent dit veel inkomsten.

Ga verder