Snel Zoeken
Zoek op:
Veilig betalen met
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste Acme nieuws!
Affiliate Program - Frequently Asked Questions Affiliate Program - Frequently Asked Questions
Acme Trendz Store heeft deze info verzameld zo dat je beter geïnformeerd bent over ons affiliate programma.
Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden, gebruik dan het Neem Contact Op formulier voor meer info.


Frequently Asked Questions

Kan elke website in aanmerking komen voor een Acme Online Megastore affiliate?
Nee, niet elke website kan in aanmerking komen voor het Acme Online Megastore affiliate programma. De inhoud van de betreffende website moet gerelateerd zijn aan de producten die aangeboden worden op de Acme Online Megastore. Onze producten zijn gerelateerd aan films, cartoons, games, muziek, sport, rageartikelen en gadgets. Heb jij een site met andere content dan willen we graag eerst een kijkje nemen.

top

 

Wat houd de Acme Online Megastore affiliate precies in?
Acme Online Megastore keert een provisie uit aan webmasters die op hun site banners en tekstlinks naar de internetwinkel hebben. Acme Online Megastore keert een provisie uit over de omzet die hiermee gerealiseerd word.

top

 

Waarmee verdiend een affiliate partner geld?
De Acme Online Megastore werkt niet met uitbetaling gebaseerd op het aantal hits of clicktroughs (kliks) maar baseert de provisie op een percentage van verkopen die gegenereerd zijn door bezoekers die via een banner of link op uw site iets kopen in de Acme Online Megastore

top

 

Werkt Acme Online Megastore alleen met banners?
Nee, er zijn naast het gebruik van banners meer mogelijkheden. Elke affiliate-partner maakt echter wel gebruik van minimaal 1 banner. Er is een ruime keuze beschikbaar en op verzoek maken wij een banner op maat en/of op thema. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

top

 

Wat zijn de aanvullende mogelijkheden naast banners?
Naast banners kunnen links worden verwerkt in tekst en is er de mogelijkheid links te verwerken in productfoto's. Zodra u toegang heeft tot het affiliate gedeelte zult u de verschillende mogelijkheden kunnen gebruiken.

top

 

Hoeveel hits of unieke bezoekers heeft een site nodig om in aanmerking te komen voor een Acme Online Megastore affiliate?
Het aantal hits of unieke bezoekers is geen criteria waar op geselecteerd wordt.

top

 

Wat is provisie en hoeveel provisie krijgt een affiliatepartner?
De provisie bestaat uit een percentage van de opbrengst die betrekking hebben over de verkochte producten die gegenereerd zijn door bezoekers die via de betreffende banner/link tot aankoop zijn overgegaan. De provisie word berekend over de opbrengst inclusief Btw, exclusief verzendkosten. De provisie word uitgekeerd inclusief Btw.

top

 

Wanneer word er uitbetaald?
De provisie word berekend over de totaalopbrengst van de bestellingen binnen een periode van een kwartaal. De provisie word berekend en uitbetaald per kwartaal mits de provisie € 50,- of meer is. Wanneer de provisie minder dan € 50,- bedraagt zal deze worden meegenomen in naar het volgend kwartaal.

top

 

Kan een affiliatepartner zelf de stand van zaken bijhouden?
Via een eigen inlogscherm kunt u de stand van zaken in realtime bijhouden.

top

 

Hoe kan ik nog meer geld verdienen?
Hoe meer links er naar de Acme Online Megastore leiden, hoe groter de kans dat deze meer opleveren. Naast het gebruik van banners kunnen ook links in tekst worden verwerkt. Het is ook mogelijk om een link in een foto te verwerken. Links kunnen naar verschillende delen van de Acme Online Megastore. Het is mogelijk naar een bepaalde categorie of afzonderlijk product te linken. Met het versturen van informatie per email (mailings/nieuwsbrieven)kan het erg handig zijn om links te verwerken in tekst of foto's.

top

 

Wanneer word er uitbetaald?
Er word uitbetaald wanneer:
- een succesvolle zakelijke transacties (sale) via de ter beschikking gestelde advertentieruimte (banner, link) heeft plaatsgevonden,
- de zakelijke transactie werd door het Acme Online Megastore Affiliate programma gerapporteerd,
- de eindklant neemt de levering van de producten op het opgegeven adres aan, draagt zorg voor volledige betaling na een eventuele reclameringstermijn,
- er geen sprake is van misbruik,
- de totale provisie bedraagt € 50,- of meer

top

 

Wanneer word er niet uitbetaald?
Orders waarbij de klant aangeeft de producten af te halen in een Acme Moviestore, Acme Movieshop en Acme Moviecorner worden niet meegerekend in de omzet van affiliatepartners.

top